Casal d’Estiu

Un cop acabat el curs escolar, la Comissió de Casal d’estiu de l’AFA, som els responsables d’organitzar el casal d’estiu.
Perseguim dues finalitats: d’una banda donar resposta a les necessitats de moltes famílies alhora de conciliar les vacances escolars amb la vida laboral i d’altre, aconseguir un Casal d’Estiu com una activitat de lleure on els nens i nenes que en fan ús, gaudeixin, aprenguin, surtin contents i amb ganes de repetir. Procurem apostar per un ampli ventall d’activitats adequades per a les edats dels nens i nenes que participen del Casal, prioritzant activitats creatives, esportives, culturals, de contacte amb la natura o aire lliure, vinculades amb el barri…

  Actualment, a la Comissió som:

Pares/mares:
Aida Aigüera Domenech
Seyla De Francisco Prófumo
Ariadna Vàzquez Peranau
Nela Avalos Vargas
Marta Alcober Crespo
Mestres:

Hèctor Saura Cordero
Mariona Batiste
Conxa Ortega

Coordinadora d’activitats AFA: Julia Jarque


Si voleu més informació o ens voleu fer arribar alguna consulta o suggeriment, ho podeu fer a casal.afabarrufet@gmail.com

Casal d’Estiu 2018

Famílies! El pròxim dilluns 23 d’Abril obrirem el període d’inscripcions per al casal d’estiu 2018 de l’Escola Barrufet. En aquesta comunicació us informem dels torns que oferim i els preus corresponents, d’acord amb el que estableix el conveni d’homologació del casal amb l’ajuntament.
Recordeu que tenim un nombre limitat de places i que hi ha la possibilitat de demanar beca al districte. Si voleu demanar beca ja tenim els formularis de sol·licitud a l’escola, podeu recollir-lo de 16:00 a 17:00 a l’AFA.

 

DOCUMENTACIÓ

– Full d’autoritzacions
– Fotocòpia de targeta sanitària.
– Fotocòpia de carnet de vacunacions.
– Resguard de pagament (50% import total) i/o resguard de sol·licitud beca.