Menú del mes

Aquí trobareu  els diferents menús de l’escola que es serviran durant aquest curs:

Menu Març 2020

vegetariá – sense gluten – sense lactosa – sense ou – semse carn – sense peix – sense proteina de vaca

Tots els àpats s’acompanyen amb pa. El peix fresc de mercat es cuinarà amb la tècnica culinària adient per cada tipus de peix. El dia de consum de fruita es pot veure modificat en funció de la maduresa de la mateixa.

Tots els plats estan elaborats pels cuiners del centre, a partir d’ingredients frescos, de temporada i amb un mínim de producte ecològic i de proximitat.

Les guarnicions dels plats gaire bé sempre són amanides amb enciams variats i altres ingredients de temporada: cogombre, tomàquet, pastanaga, olives, pipes, panses, sèsam torrat, llavors de lli…

Els menús estan revisats per en David Caballé i Gabor Smit dietista ADITEC: 0009

Menús anteriors

Gener 2020
Desembre 2019

Novembre 2019
Octubre 2019
Setembre 2019

Juliol 2019 – casal d’estiu
Juny 2019
Maig 2019
Abril 2019
Març 2019
Febrer 2019
Gener 2019