COMISSIÓ TEMPS DE MIGDIA

QUÈ FEM?
Coordinem el temps de migdia de l’escola conjuntament amb la Coordinadora de Mitja Pensió en tot allò que afecta als infants respecte del servei de menjador i el temps que passa entre horari lectiu de matí i horari lectiu de tarda.

COM/QUAN ENS REUNIM?
Habitualment ens trobem el primer dilluns de cada mes cap a les 19h, a la mateixa escola.
I també, un cop al trimestre, ens reunim amb l’empresa que gestiona la cuina, Ecoarrels, per fer tenir feed-back directe de la feina feta fins el moment.
Estem en contacte directe, tant amb la responsable de la cuina com amb la coordinació de Temps de Migdia durant la setmana.
També ens reunim si les circumstàncies del moment ho requereixen.

QUI SOM?

 • Coordinació: Júlia Jarque
 • Mestres assignades: Inés Roigé, Isabel Tudurí, Assumpta Marcé.
 • Membres AFA: Núria Martí, Francesc Sedó, Enric Gibert, Sergi Vidal, Montse Sanz, Mar Rosso, Erundina González, Montse Mallen

COM/ON POTS CONTACTAR-NOS?
Per a resoldre qualsevol dubte o problema que tingueu us heu de dirigir a Coordinació de Mitja Pensió (Júlia Jarque) o enviant-nos un correu electrònic a:     mitjapensio.afabarrufet@gmail.com

HORARIS
L’horari d’atenció a les famílies és:

 • Matins a les 9h al taulell de consergeria
 • Dilluns, dimarts i dijous de 9 a 15 i de 16 a 17 h
 • Dimecres i divendres de 9 a 15 h
 • Trucant al telèfon 934 097 208

Per qualsevol canvi d’ús del servei, baixes, altes, canvi de dies…, s’haurà de comunicar a la Coordinadora abans del dia 25 de cada mes.
Durant  Temps de Migdia, l’equip de monitors/es no us podran atendre per telèfon.

IMPORT
De les sortides escolars que es fan al llarg del curs, es descomptarà l’import del cost del dinar (que no és la totalitat del cost del servei per dia) en el rebut del mes següent.
En cas de malaltia es descomptarà a partir de 5 dies seguits (cal avisar a coordinació de l’Espai de Migdia).
Quan un infant usuari es queda a dinar un dia que no estava acordat, l’import corresponent es carregarà en el propi rebut. En cas de no ser usuari/a es passarà un rebut al mes següent amb l’import corresponent.

CURS 2019 – 2020

NÚMERO DE DIES ESTABLERTS A PRINCIPI DE CURS COST
5 dies 118,00€
4 dies   94,40€
3 dies   70,80€
2 dies   42,72€
1 dia   23,60€
Dia esporàdic 8€

ALTRA INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE LA MITJA PENSIÓ

SERVEI
Temps de Migdia comença el primer dia de curs, excepte pels cursos de P-3. Un cop finalitzat el període d’adaptació a l’escola, es proposarà a les famílies de P-3 una entrada progressiva al menjador per tal de poder acollir el millor possible totes les criatures usuàries d’aquest servei.
Podreu conèixer la monitora o monitor dels vostres infants, el dia de reunió de classe.

La comunitat de petits dinaran a les seves aules al primer torn, 12:30. Tots els infants d’aquesta comunitat hauran de dur, cada dia, tovalló de roba. A més, els infants de P3 també hauran de portar llençolet perquè faran la migdiada a la sala de psicomotricitat.

La resta d’infants de la comunitat, faran activitats programades després de dinar.
La comunitat de mitjans i grans dinaran repartits en dos torns. Una part dinarà al menjador del passadís d’infantil, i la resta d’infants ho faran el menjador del primer pis.
Les dues comunitats faran activitats programades i/o tindran temps lliure durant les estones que no estiguin dinant.

TORN I ACTIVITATS
Hi ha dos torns per a dinar, a les 12:30 i a les 13:30, segons el grup classe. I abans o després de dinar s’ofereixen un seguit d’activitats dinamitzades per l’equip de monitoratge que es supervisen des de la coordinació i comissió:

 • Tallers per crear materials per a guarnir el menjador segons l’època de l’any.
 • Espais de joc lliure.
 • Jocs dirigits.
 • Espais per a l’estudi i el treball personal
 • Temps de migdiada (per als alumnes de P3)
 • En totes  aquestes activitats, amb l’objectiu de col·laborar en la formació integral del nostre alumnat,  es prioritzen i  treballen valors i actituds com el respecte, la tolerància, la cooperació…

MENÚ DEL MES
AQUÍ trobareu  els diferents menús de l’escola que es serviran durant aquest curs:  vegetarià, sense gluten, sense ou, no porc, pollastre halal, sense lactosa , sense proteïna de vaca.
Tots els àpats s’acompanyen amb pa i aigua. El peix fresc de mercat es cuinarà amb la tècnica culinària adient per cada tipus de peix.
El dia de consum de fruita es pot veure modificat en funció de la maduresa de la mateixa.
Tots els plats estan elaborats pels cuiners del centre, a partir d’ingredients frescos, de temporada i amb un mínim de producte ecològic i de proximitat. Les guarnicions dels plats gaire bé sempre són amanides amb enciams variats i altres ingredients de temporada: cogombre, tomàquet, pastanaga, olives, pipes, panses, sèsam torrat, llavors de lli…

Els menús estan revisats per en David Caballé i Gabor Smit dietista ADITEC: 0009

A més a més, els menús passen per la supervisió i vist-i-plau de la coordinació del servei de Mitja Pensió.