COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ

QUÈ FEM?
Coordinem la configuració de la Revista de l’escola  El cau dels barrufets”  que normalment apareix un parell de cops cada curs (desembre i juny). La configuració de la revista consisteix en la maquetació, recollida de continguts, decisió de formats, etc.
Impulsem i organitzem el Barrufallibres, la fira d’intercanvi de llibres de Sant Jordi, oberta a tots els alumnes i les famílies de l’escola.
Organitzem, gestionem i coordinem xerrades sobre aquells aspectes que poden ser útils per a tots els membres de la comunitat escolar.
Gestionem de manera centralitzada totes les accions comunicatives de l’AFA conjuntament amb l’escola.
Organitzem la festa anual de benvinguda i acollida a les famílies noves de P3 on s’explica el paper de l’AFA i la manera com aquesta s’organitza en comissions, acompanyat tot plegat d’un berenar per amenitzar la jornada.
Col·laborem en les jornades de portes obertes de l’escola, difonent el paper de l’AFA als pares i mares interessats en matricular els seus fills i filles al centre.

COM/QUAN ENS REUNIM?
Ens reunim sempre que les circumstàncies del moment ho requereixen (p.e., quan cal anar configurant la revista al llarg del curs).

QUI SOM?
Arantxa González (mestra), Cristina Asensio (mestra), Sela Boluda (mestra), Maria José Tamarit (mestra),  Andrea Bonat (mestra), Dani Barco (Junta Petita), Olga Ruíz (Junta Petita), José Luis Gómez (AFA), Rossy Laciana (AFA), Anna Pradas (AFA).

COM/ON POTS CONTACTAR-NOS?
Escriu-nos a aquesta adreça electrònica: comunica.afabarrufet@gmail.com

XERRADES