INSCRIPCIÓ CASAL D’ESTIU 2020. Escola Barrufet

Document marc activitats estiu 2020

Benvolgudes famílies,

ens posem en contacte amb vosaltres des de la Comissió de Casals d’Estiu en relació al document marc sobre els criteris generals que s’han de seguir per a la realització d’activitats de lleure que s’acaba de publicar (us el fem arribar perquè el pugueu consultar).

Primer de tot, dir-vos que aquest document està subjecte a que, en el moment de la realització del casal, ens trobem en la FASE 3 del descofinament, cosa que, ara com ara, no està garantida (almenys a Barcelona). De no trobar-nos en aquesta Fase, no es podria realitzar cap de les activitats de lleure programades.

En el cas de que es pogués fer el casal, s’haurien de seguir les indicacions del document i són molt restrictives, fins al punt que, tant la comissió del casals d’estiu com l’equip de la direcció del casal, no veiem clar que aquest es pugui  dur a terme en les condicions de seguretat que es requereixen.

És per això que us volem informar que, de moment, aturem el procés d’inscripció al casal  i quedem a l’espera de veure si la situació de descofinament avança amb normalitat i podem complir les mesures de seguretat necessàries per dur-lo a terme. Ara mateix, només podem esperar que aquestes restriccions es concretin una mica més i s’ofereixin els recursos necessaris per poder fer les activitats de lleure.

Som conscients de la necessitat per part de moltes famílies de que els casals es duguin a terme però això, ara com ara, no està a les nostres mans, tot i que tenim les ganes i la il·lusió de cada any.  En el cas que alguna família encara no hagi pogut realitzar la inscripció i tingui la necessitat de fer-ho, pot posar-se en contacte directament amb la comissió (casal.afabarrufet@gmail.com) sempre entenent que hi ha la possibilitat real de que, finalment el casal no es pugui realitzar.

Agraïm la vostra comprensió i estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Moltes gràcies
Comissió de casals d’estiu
casal.afabarrufet@gmail.com