Bullying: una responsabilitat de tothom

Fil a l’Agulla us proposa un taller de sensibilització sobre les dinàmiques de discriminació entre iguals a partir d’una de les seves formes més extremes: el bullying.

A la xerrada-taller “Bullying: una responsabilitat de tothom” abordarem aquesta problemàtica des d’un enfoc sistèmic i reflexionarem sobre què afavoreix el bullying.

Per acabar, donarem algunes claus sobre com les famílies podem actuar amb els nostres fills i filles en els diferents rols: víctima, agressor o testimoni, i també com a membres de la comunitat escolar.

0

L’activitat anirà a càrrec de Fil al’Agulla, una cooperativa que treballa per afavorir una presa de consciència sobre els processos de transformació personal i col·lectiva.

La xerrada està organitzada per la Comissió de Comunicació i es farà a l’escola el dilluns 23 de maig a les 19h.

Volem posar fil a l’agulla amb el bullying. Per anar fent boca podeu veure el reportatge que van fer a l’InfoK, informatiu infantil i juvenil del Canal 33 en aquest enllaç. Una bona eina per parlar del bullying amb els nostres fills i filles, amb un format i llenguatge adient com el de l’InfoK.