Hem parlat de…

AMPA_informa-1024x2261Hem parlat de…

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu el resum de la Junta Ampliada de maig.

Resum de la Junta Ampliada de Maig de 2015. 14/05/2015

20 Assistents

1.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta Ampliada d’Abril

2.- No es presenten nous membres a la Junta Ampliada

3.- Casal d’estiu, estat de les inscripció i organització.
Molt bona inscripció de nens/nenes al casal amb el cartell de “completo” la primera setmana de juliol. Bona valoració de la preinscripció on-line i amb propostes d’anar mes enllà amb l’entrega de documents inclosa. Es valorarà cara al casal de l’any que ve.

4.- Nova web.
Molt be valorada en termes generals pels pares i mares i mestres i, des de la comissió web, conscients de la feina que resta per acabar d’adaptar contingut.

5.- Revista, dates i repartiment de les pàgines.
La revista s’entregarà la jornada de portes obertes el 18 de juny i encara estan maquetant el contingut.

6.- Valoració del referèndum sobre la jornada escolar.
La comissió ha fet valoració pròpia i estan expectants de les conclusions del claustre per acabar de fer una valoració global. Demanen poder presentar la valoració a la Junta de juny.

7- Insubmissió a la LOMCE.
L’escola es va declarar insubmisa a la LOMCE a finals d’any passat i es de l’AMPA la responsabilitat d’actuar en conseqüència. El mestres, com a cos funcionarial, no poden desobeir la llei sota pena de sanció administrativa. La Junta Petita amb més membres de
​ ​l​’​AMPA i pares/mares de tercer van fer autocrítica de la falta de coordinació entre AMPA/Claustre a més de lo sobtat de la noticia de les proves als tercers. La reacció va ser penjar una pancarta a l’escola per part de l’AMPA. La relativització de les proves per part del claustre, a més de servir de barem de nivell per a ells i el compromís de no fer públiques les notes, els pares podran demanar el resultat del seu fill/a, va rebaixar el neguit per les proves.

8.- Proposta de passos a seguir en la creació d’una comissió de l’AMPA.
Mònica ​Oms presenta un recull d’estatuts i reglaments interns de diferents AMPAS per poder comparar les opcions que hi ha a l’hora de crear una comissió. Es debat sobre si fer un canvi estatutari o crear un reglament intern de funcionament. Fer un canvi estatutari representa un seguit de passos legals i burocràtics pesats i es decanta per la creació d’un reglament intern sota l’aixopluc dels estatuts. Es crea un grup de treball en la redacció del reglament per ser presentat a la propera Assemblea.
Per altra banda es parla de crear una plantilla per cada comissió existent per unificar la informació de cadascuna.

9.- Valoració de la nova empresa de cuina d’aquest curs.
Valoració molt positiva de càtering, la empresa està creixent i també es mostra molt satisfeta amb l’escola. Les cuineres també estan contentes amb el canvi. Tenen un butlletí de traçabilitat dels productes i proveïdors.

10.- Relleu pel proper curs de membres de la junta petita.
Mireia Pérez i Judit Reñe sortiran de la Junta Petita el curs vinent i es convida a membres de l’AMPA a participar en la gestió de la mateixa.
Per altra banda, es busquen voluntaris per informar sobre el AMPA als nous pares i mares durant el període de matriculació, de 8 a 12 de juny de 9.15 a 11.30. A secretaria es troba una graella per inscriure’s.

5. Comissions:

Comunicació i Participació: El dimecres 27 de maig a les 21:00, el psicòleg Josep Puig impartirà una xerrada sobre el tema EDUCACIÓ I LÍMITS.
Xarxa clau: Han començat la tertúlia literària amb la lectura de “Capitans intrépids”
Extraescolars: Plantegen externalitzar la gestió de les activitats extraescolar. Amb contactat amb dos empreses i a partir de l’aprovació per Junta Ampliada d’aquest model per la propera presentaran les activitats pel curs vinent amb un dia de portes obertes per presentar-se a nens/nenes, mares i pares.
Propera Junta Ampliada: 4 de Juny a les 21:00h

Nota: El contingut d’aquest document no està aprovat en Junta Ampliada.